Službeni internet portal Varaždinska županija

Otvoren novi kružni tok u naselju Luka Ludbreška

OBJAVLJENO 23.10.2016.

U naselju Luka Ludbreška u Općini Sveti Đurđ svečano je otvoren novi kružni tok, a vrijednost same investicije iznosi 550.000,00 kuna, a Županijska uprave za ceste je financirala radove s pola milijuna kuna dok je Općina Sveti Đurđ izgradnju kružnog toka iz svojeg proračuna izdvojila 50 tisuća kuna.

Otvorenju su uz načelnika Općine Sveti Đurđ Josipa Janya te predsjednika Općinskog vijeća Zorana Kunića prisustvovali i zamjenik župana Varaždinske županije Alan Košić, saborska zastupnica Božica Makar te ravnatelj ŽUC-a Tomislav Osonjački.

Zamjenik župana izrazio je zadovoljstvo što spomenuto naselje dobiva ovakvo prometno rješenje koje će povećati sigurnost prometa.
-  Ovakvim prometnim rješenjem izbjeći ćemo nesreće i to su projekti koje treba nastaviti u cijeloj Varaždinskoj županiji u suradnji s policijom koja treba odrediti koja su raskršća kritična. Čestitam načelniku na ovoj investiciji i svaka pohvala za izgradnju ovog kružnog toka  - kazao je zamjenik župana Košić na otvorenju kružnog toka.

Načelnik Općine Sveti Đurđ Josip Jany zahvalio se u svom govoru Županijskoj upravi za ceste i Varaždinskoj županiji na dobroj suradnji u protekle tri i pol godine.
- Jedan od projekata koje smo si zacrtali na početku mandata bio je upravo ovaj kružni tok u Luki Ludbreškoj te spojna cesta do Karlovca. Zahvaljujem se svima koji su prepoznali važnost izgradnje toka, ali i uređenja prometnica u našoj Općini- istaknuo je načelnik Jany.

NAJČITANIJE NOVOSTI