Službeni internet portal Varaždinska županija

Zamjenik župana obišao radove te gospodarski sajam u Sv. Đurđu

OBJAVLJENO 22.04.2016.

Program obilježavanja Dana Općine Sveti Đurđ „Đurđevo 2016“ osim nedavnim održavanjem sportskih susreta, nastavljen je održavanjem Gospodarsko-kulturnog sajma, te sajma cvijeća poljoprivredne zadruge Cvetek te izložbe malih životinja. Otvorenju sajma prisustvovao je i zamjenik župana Varaždinske županije Alan Košić koji je pohvalio rad općinske uprave naznačivši važnost ovakvih događaja koji ovoj općini daju veliki značaj.

- Čestitam svim mještanima Dan općine i siguran sam da će uživati u bogato pripremljenom programu. Želim također istaknuti niz projekata koji se provode kako bi se podignuo životni standard građana. Od uređenja komunalne i cestovne infrastrukture, energetske obnove kuća do pomaganja studentima i ulaganja u obrazovanje – rekao je zamjenik župana.

Načelnik Općine Josip Jany zahvalio se Varaždinskoj županiji na podršci u realizaciji mnogih projekata te najavio još veća ulaganja u općini.

Zamjenik župana je u pratnji načelnika te ravnatelja ŽUC-a Tomislava Osonjačkog obišao i radove na uređenju kružnog toka u naselju Luka Ludbreška.

NAJČITANIJE NOVOSTI