Službeni internet portal Varaždinska županija

Župan na predstavljanju Davis Cup reprezentacija

OBJAVLJENO 05.04.2018.

U Športskoj dvorani Arena u Varaždinu održano je predstavljanje Davis Cup reprezentacija Hrvatske i Kazahstana koje će u narednim danima odigrati četvrtfinalni susret.

Predstavljanju, druženju s igračima te izvlačenju parova nazočio je i župan Varaždinske županije Radimir Čačić koji je svim tenisačima, njihovim stožerima te vodstvu zaželio ugodan boravak u Varaždinu i Varaždinskoj županiji.

- Dobrodošli u Varaždinsku županiju, najstariju hrvatsku županiju, prostor na kojem se isprepliću iznimno bogata povijest, sadržajna sadašnjost te prosperitetna i sigurna budućnost. Svjesni smo značaja ove velike sportske manifestacije, četvrtfinalnog susreta reprezentacija Hrvatske i Kazahstana, meča koji će sasvim sigurno privući veliki broj zaljubljenika u tenis, ali i domaćih te stranih turista. Naša županija je mnogo puta dokazala kako smo spremni organizirati velika sportska natjecanja, te sam siguran sam da će i ovoga puta prava sportska atmosfera vladati Varaždinom i Varaždinskom županijom i da će tenisači svojim igranjem oduševljavati publiku – rekao je župan Čačić.

NAJČITANIJE NOVOSTI