Službeni internet portal Varaždinska županija

Župan Radimir Čačić otvorio 25. Ludbreški sejem

OBJAVLJENO 01.09.2017.

U sklopu tradicionalne manifestacije 10. dana Sv. Nedjelje otvoren je 25. Ludbreški sejem. Na svečanom otvorenju uz zamjenicu gradonačelnika Renatu Potočnik govorio je i otvorio sajam župan Varaždinske županije Radimir Čačić.

Zamjenica gradonačelnika Potočnik istaknula je uvodno da postoji kontinuitet Sejma unatoč turbulentnim godinama te da su ludbreški gospodarstvenici uporni, nastavljaju sa Sejmom i prezentiraju proizvode i uspješne tvrtke s ludbreškog područja.

25. Ludbreški sejem otvorio je varaždinski župan Radimir Čačić.

Nije bilo lako održati kontinuitet. 96 izlagača je respektabilan broj. Ludbreg je grad sa snažnom industrijskom tradicijom, s tradicijom obrta i kao prirodnom posljedicom jednim ovakvim gospodarskim sajmom. Županija i grad surađuju, uzlaznom putanjom. Podržavali smo poduzetnike subvencijom kreditne linije i to ćemo pojačati, a očekujemo da ćemo ove godine otvoriti nove linije europskim sredstvima i u puno većim razmjerima pomoći ljudima koji pokušavaju na teškom, vrlo konkurentnom tržištu Europske unije opstati i razvijati se i rasti – rekao je Čačić na otvorenju Ludbreškog sejma i proglasio Sejem otvorenim.

Nakon svečanog otvorenja u župan je obišao i porazgovarao sa svim izlagačima na 25. Ludbreškom sejmu.

Uz župana Čačića na otvorenju su prisustvovali i predsjednik Županijske skupštine Alen Runac, zamjenik župana Robert Vugrin, posebna savjetnica Natalija Martinčević, županijski vijećnici Nenad Koščak, Krešimir Horvat i Davor Golub te predstavnici Grada Ludbrega.