Službeni internet portal Varaždinska županija

Najavljen četvrti Gospodarski sajam u Varaždinu

OBJAVLJENO 13.10.2017.

Danas je u varaždinskoj Gradskoj vijećnici najavljen četvrti Gospodarski sajam. Uz organizatora direktora tvrtke Tin – marketing Nenada Kumrića, sajam su podržali i zamjenik gradonačelnika Zlatan Avar, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Varaždina Goranka Grgić i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i europske poslove Varaždinske županije Larisa Križan Breljak.

Na sajmu će se predstaviti obrtnici, poduzetnici, gradovi Ludbreg, Varaždinske Toplice, Ivanec, Lepoglava, Prelog i Oroslavje, općine Vidovec, Vinica i Bednja, OPG-ovi,modni dizajneri, udruge, domaće radinosti, Hrvatska udruga poslodavca, Varaždinski obrtnički portal i neke od auto-kuća s područja Varaždinske županije. Dvodnevni će sajam obilježiti sajamska izložba i prezentacija, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, panel rasprave  i predavanja, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, cjelodnevni prateći sadržaji.

- Sajmovi i dalje ostaju nezanemariv vid promocije i ovakav tip komunikacije neće nestati. Ovaj sajam raste iz godine u godinu i Varaždinska županija i ove godine podržava ovu manifestaciju. - izjavila je predstavnica Varaždinske županije Larisa Križan Breljak.