Službeni internet portal Varaždinska županija

Obilježena obljetnica rada Centra za rehabilitaciju i Doma socijalne skrbi za starije i nemoćne osobe Varaždin

OBJAVLJENO 15.06.2018.

U Centru za rehabilitaciju Varaždin i Domu socijalne skrbi za starije i nemoćne osobe Varaždin je u petak, 15. lipnja, otvorena izložba radova korisnika te održana svečana priredba, čime je obilježena 22. godišnjica rada ustanova.

Čestitke je uputio i župan Varaždinske županije Radimir Čačić.
- Od društva se očekuje da skrbi o posebno ranjivim i osjetljivim skupinama društva, a kad privatni sektor daje svoj doprinos, onda to treba posebno cijeniti. Ovaj vaš posao je jako važan, a temelj svakog ozbiljnog rezultata je raditi s empatijom, sa srcem i biti posvećen poslu. Čestitke osnivačici Dubravki Lekić, ali i svima vama koji dajete ljudski i profesionalni doprinos – rekao je župan Čačić.

Osnivačica ustanova je Dubravka Lekić, ravnateljica Centra je Željka Jagetić, a ravnateljica Doma Alica Gotal.

Centar za rehabilitaciju pruža usluge smještaja, boravka i psihosocijalnu rehabilitaciju djeci, mladeži i odraslim osobama s tjelesnim, intelektualnim ili osjetilnim oštećenjima, a Dom socijalne skrbi za starije i nemoćne osobe Varaždin pruža uslugu dugotrajnog smještaja funkcionalno ovisnim starijim osobama i teško bolesnim odraslim osobama kojima je potrebna stalna pomoć i njega druge osobe.

NAJČITANIJE NOVOSTI