Službeni internet portal Varaždinska županija

Održana svečana sjednica povodom proslave Dana Općine Gornji Kneginec

OBJAVLJENO 21.07.2017.

Jučer je održana svečana sjednica povodom Dana Općine Gornji Kneginec i blagdana Sv. Marije Magdalene, zaštitnice njihove župe. Na svečanoj sjednici prisustvovali su saborski zastupnik i izaslanik predsjednika Sabora i predsjednika VladeAnđelko Stričak, župan Varaždinske županijeRadimir Čačić, posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, direktor Županijske uprave za ceste Tomislav Osonjački i ostali gosti.

Na početku svečane sjednice, prisutnima se obratioMiroslav Bubnjarić, predsjednik Općinskog vijeća, a nakon njega načelnik Goran Kaniški prisutne je upoznao s projektima koji su se realizirali i koji su u realizaciji u Općini Kneginec. Zahvalio je svima što su mu dali povjerenje da ponovno kao načelnik vodi jednu od najuspješnijih Općina u Varaždinskoj županiji.

Župan Varaždinske županije Radimir Čačić pohvalio je rad načelnika i Općinskog vijeća.
- Sve što je danas ovdje rečeno samo pokazuje jedan način razmišljanja koji bi trebao imati svaki načelnik, gradonačelnik i župan. Župan je napomenuo kako samo sposobni mogu od minimalnog budžeta, koristeći ga kao okidač, napraviti veće projekte i veću vrijednost, a Općina Kneginec to zna već dugi niz godina i to se vidi.

Prisutnima su se obratili i saborski zastupnik Anđelko Stričak i gradonačelnik Grada Lipika Vinko Kasana. Tijekom svečane sjednice podijeljena su i općinska priznanja. DVD-u Donji Kneginec za iznimno dostignuće i Ivoni Satončić, učenici Gospodarske škole za osvojeno 3. mjesto na državnom natjecanju Obrazovnog sektora ekonomija, trgovina i poslovna administracija u natjecateljskoj disciplini Komercijalist.