Službeni internet portal Varaždinska županija

Položeni vijenci povodom Dana Varaždinske županije

OBJAVLJENO 07.09.2018.

Povodom Dana Varaždinske županije koji se svake godine obilježava 8. rujna, na Blagdan Male Gospe, izaslanstvo Varaždinske županije u kojem su bili župan Radimir Čačić, predsjednik Županijske skupštine mr.sc. Alen Runac, zamjenici župana Tomislav Paljak i Robert Vugrin položili  su vijenac i zapalili svijeću kod središnjeg križa na gradskom groblju u Varaždinu u spomen na sve preminule građane Varaždinske  županije. Pozivajući prisutne na minutu šutnje župan je naglasio kako je ovo prigoda da se prisjetimo i svih poginulih branitelja s područja Varaždinske županije. Počast su odali i saborski zastupnik Anđelko Stričak te predstavnici braniteljskih udruga.

Prije polaganja vijenca kod središnjeg križa, županijsko izaslanstvo je položilo aranžman i zapalilo svijeću na grobu pokojnog župana dr. Marijana Mlinarića.

Jučer je u Varaždinskoj Katedrali Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo varaždinski biskup mons. Josip Mrzljak služio Svetu misu u čast Varaždinske županije kojoj su nazočili svi županijski dužnosnici.

NAJČITANIJE NOVOSTI