Službeni internet portal Varaždinska županija

Položeni vijenci i zapaljene svijeće povodom Dan Svih svetih

OBJAVLJENO 31.10.2017.

 

Izaslanstvo Varaždinske županije u kojem su bili predsjednik Županijske skupštine mr.sc.Alen Runac, zamjenici župana Tomislav Paljak i Robert Vugrin  u pratnji članova Husarske pukovnije položili su vijence i zapalili svijeće kod Središnjeg križa na gradskom groblju u Varaždinu odavši tako počast svim preminulim građanima Varaždinske županije. Isto tako izaslanstvo Županije je položilo vijenac kod Spomen kosturnice pridruživši se Zajednici Udruga Antifašista Varaždinske županije koji se ovih dana sjećaju svojih poginulih suboraca.

Polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća te kratkom molitvom u spomen na poginule branitelje, izaslanstvo Varaždinske županije, Grada Varaždina, Policijske uprave Varaždinske te Udruge udovica i roditelja poginulih i nestalih hrvatskih branitelja Varaždinske županije odalo je kod Križa branitelja dužnu zahvalnost i počast svim poginulim braniteljima koji su svoje živote dali u obrani Hrvatske.

Zamjenik župana Tomislav Paljak je istaknuo kako se ovih dana prisjećamo svojih najmilijih koji nisu više s nama.

- Ovo je prilika da odamo počast i poginulim hrvatskim braniteljima koji su svoje živite utkali u temelje samostalne i suverene hrvatske države. Neka im je vječna slava i hvala – rekao je zamjenik župana Paljak.

 

NAJČITANIJE NOVOSTI