Službeni internet portal Varaždinska županija

Zamjenik župana Tomislav Paljak na Sejmu domaćih proizvoda i rukotvorina u Općini Breznica

OBJAVLJENO 23.07.2017.

Uz proslavu Dana općine Breznica koji se svake godine  obilježava 22. srpnja, na blagdan Sv.Marije Magdalene, u Bisagu se petu godinu zaredom održao Sejem domaćih proizvoda i rukotvorina. Uz veliki broj izlagača, OPG-ova, proizvođača domaćih proizvoda, sejmu su prisustvovali i zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak, potpredsjednik Županijske skupštine dr.sc.Zvonimir Sabati, načelnici okolnih općina te veliki broj mještana Općine Breznica.

Otvorivši Sejem domaćin, načelnik Općine Breznica Stjepan Krobot istaknuo je važnije projekte koje općinska vlast trenutno provodi na području svih naselja općine te je naznačio kako je cilj da se cijela općina ravnomjerno razvija. Izrazio je nadu u dobru i konstruktivnu suradnju Županije i Općine, a zamjenik župana Tomislav Paljak je u svom obraćanju prisutnima čestitao Dan Općine i blagdan Sv.Marije Magdalene te je pohvalio samu organizaciju ovog sada već tradicionalnog sajma.

- Organizacijom ovakvog sejma predano radite na očuvanju baštine, čuvate uspomenu na nekadašnji život svojih predaka i to je za svaku pohvalu. Veliki broj posjetitelja dokazuje da je sejem dobro prihvaćen. Ovom prilikom poručujem općinskom čelništvu, ali i svim mještanima općine kako će Varaždinska županija  poduprijeti svaki dobar projekt koji ide u korist razvoja Općine Breznica. Najjužnija općina naše Županije zavređuje pomoć i podršku, od realizacije projekata u obrazovanju pa sve do uređenja komunalne infrastrukture – rekao je zamjenik župana Paljak koji je u društvu domaćina obišao sejem te se upoznao s bogatom ponudom samoga sejma.

Sejem se organizirao na inicijativu udruge umirovljenika „Prigorčica“, a u prigodnom programu sudjelovali su i Potkalnički plemenitaši, KUD Kalnički slavuji, Orkestar limene glazbe sv. Martin, Breznički Hum i ostali.