Službeni internet portal Varaždinska županija

Zamjenik župana Tomislav Paljak novi upravitelj Zaklade Sv.Mihael

OBJAVLJENO 06.10.2017.

 

Na sjednici Upravnog odbora Zaklade za prevenciju kriminaliteta Sv.Mihael izabrani je novi upravitelj, a tu dužnost će u narednom razdoblju  obavljati zamjenik župana Tomislav Paljak.

Kako je rečeno na sjednici, želja je da Zaklada nastavi s svojim aktivnostima,  te da se poveća  novčana i druga pomoć u realizaciji projekata i aktivnosti na prevenciji kriminaliteta i unapređivanju  sigurnosti građana i imovine, te promicanju i jačanju sigurnosti prometa na cestama i prevenciji ostalih delikventnih ponašanja na području Varaždinske županije.

Novi upravitelj zaklade Tomislav Paljak naglasio je kako je Zaklada do sada dobro funkcionirala te je cilj da tako bude i u budućnosti.

- Počašćen sam što mogu predsjedati Zakladom koja  je već za svoj rad dobila i nekoliko priznanja i nagrada. Znači da je ideja naše Policijske  uprave o osnivanju same Zaklade bila dobra. Zahvaljujem se svim članovima Upravnog odbora na dosadašnjem radu te sam siguran kako ćemo dobro surađivati na radost i zadovoljstvo cijele društvene zajednice. Uvijek je bolje spriječiti nego liječiti i zato ova Zaklada ima svoju svrhu, svoje ciljeve, plan rada i drago mi je da mogu sudjelovati u kreiranju i ostvarivanju novih programa zaklade - rekao je Tomislav Paljak.

Podsjetimo, Zaklada za prevenciju kriminaliteta „Sveti Mihael“ osnovana je na sjednici  Županijske skupštine u studenome 2013. godine odlukom vijećnika same skupštine, a na inicijativu Policijske uprave varaždinske.

 

NAJČITANIJE NOVOSTI