Službeni internet portal Varaždinska županija

Nezaposleni ste? Prijavite se na besplatne edukacije!

OBJAVLJENO 07.09.2020.

Varaždinska županija provodi projekt LokalnE inicijative za PoticanjE ZapošljavanjA u Varaždinskoj županiji LEPEZA VŽ. U sklopu projekta osigurane su besplatne edukacije za nezaposlene, te vas ovim putem pozivamo da se prijavite na edukacije:

  • Poduzetništvo i poduzetničko okruženje
  • Financijsko planiranje
  • Marketing

Edukacije će se održavati u prostorijama Varaždinske županije, Franjevački trg 7, Varaždin.

Ukoliko ste zainteresirani, molimo da se prijavite do 15. rujna 2020. godine na E-mail adresu: natasa.mihinjac@dan.hr ili na broj telefona: 042/ 492 – 112. Nakon prijave ćemo vam dostaviti sve dodatne informacije o edukaciji, kao i vrijeme održavanja.

Dodajmo da je  projekt LokalnE inicijative za PoticanjE ZapošljavanjA u Varaždinskoj županiji LEPEZA VŽ vrijedan gotovo dva milijuna kuna koji se u potpunosti financira iz Europskog socijalnog fonda. Nositelj je Varaždinska županija, a partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Regionalni ured Varaždin, Javna ustanova za regionalni razvoj Varaždinske županije, Razvojna agencija Sjever-DAN i udruga „Njezina druga šansa“.

Ostale podatke o projektu možete saznati na Internet stranici Varaždinske županije (www.vzz.hr) i na stranici projekta www.lepeza-vz.eu.

NAJČITANIJE NOVOSTI