Službeni internet portal Varaždinska županija

Poziv za anketu Ministarstva mora, prometa i infrastrukture

OBJAVLJENO 11.12.2019.

„Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture Republike Hrvatske (MMPI) nositelj je projekta ažuriranja Nacionalnog Prometnog Modela Republike Hrvatske (NPM) a kojeg provodi tvrtka Ernst & Young d.o.o. (EY).

U svrhu ažuriranja modela potrebno je prikupiti ulazne podatke o putovanjima stanovništva Republike Hrvatske. Kako bi se osiguralo prikupljanje podatka, uz veliku Anketu kućanstva, provodi se i dodatna kraća anketa za koju je građanima Hrvatske potrebno izdvojiti tek 5 minuta vremena.

Anketa je dostupna na sljedećoj poveznici: bit.ly/SurveyNTM

Varaždinska županija poduzima brojne aktivnosti na povećanju kvalitete prometa na svom području, a naročito je aktivna u projektima razvoja održive (zelene) mobilnosti, poput povećanja kvalitete javnog prijevoza (uspostava integriranog prijevoza putnika), te povećanja kvalitete pješačkog i biciklističkog prometa. Podaci iz nacionalnog prometnog modela pomoći će i Varaždinskoj županiji da uspješnije i s manje resursa provodi spomenute projekte te time doprinese uspjehu gospodarstva i povećanju kvalitete života građana. „

NAJČITANIJE NOVOSTI