Službeni internet portal Varaždinska županija

Održan tradicionalni Božićno-novogodišnji prijem za gospodarstvenike, ravnatelje škole, predstavnike vjerskih zajednica te nacionalnih manjina

OBJAVLJENO 17.12.2019.

Župan Radimir Čačić, njegova savjetnica Natalija Martinčević te predsjednik Županijske skupštine mr.sc. Alen Runac i ove su godine tradicionalno priredili prijem za gospodarstvenike, predstavnike vjerskih zajednica, ravnatelje osnovnih i srednjih škola, ravnatelje zdravstvenih institucija te predstavnike nacionalnih manjina.

U Skupštinskoj dvorani Županijske palače sve prisutne pozdravio je župan Čačić zahvalivši se svima na dosadašnjoj suradnji.

- Završetak godine prilika je za rezimiranje rezultata, planiranje novih projekata i aktivnosti, a ovdje u našoj Županiji projekata ima zaista mnogo.

Moram istaknuti kako je Varaždinska županija po svim pokazateljima jedna od najboljih Županija po realizaciji i ostvarivanju nizu projekata. Poglavito smo uspješni na području obrazovanja i zdravstva, a dokazali smo se u korištenju EU fondova gdje smo čak i prošli onaj limit koji nam je država zadala. Možemo biti zadovoljni, a na području Županije imamo vrijedne i marljive poduzetnike koji u svojim tvrtkama zapošljavaju veliki broj ljudi, redovno isplaćuju plaće te investiraju u daljnju proizvodnju.

Koristim priliku da se zahvalim i predstavnicima nacionalnih manjina, vjerskih zajednica na iznimno dobroj i korektnoj suradnji, a posebno me raduje današnje prisustvo novog varaždinskog biskupa mons. Radoša za kojeg sam siguran da ćemo imati i nadalje odličnu suradnju – rekao je župan Čačić te svima zaželio uspješne blagdane i svako dobro u 2020. godini.

NAJČITANIJE NOVOSTI