Službeni internet portal Varaždinska županija

Svečani bal Varaždinske županije predstavljen u emisiji „ Dobro jutro Hrvatska“

OBJAVLJENO 29.01.2019.

Svečani bal Varaždinske županije predstavljeni je danas mnogobrojnim gledateljima u emisiji „ Dobro jutro Hrvatska“, a sve posebnosti i značaj bala za Županiju predstavili su posebna savjetnica župana Natalija Martinčević te direktor Turističke zajednice Miran Bojanić Morandini. Tako je voditeljski dvojac Danijela Trbović i Davor Meštrović iz prve ruke čuo što se sve sprema ovoga petka u HNK-u u Varaždinu, a imali su prilike isprobati i Topličku kupališnu tortu kao i balski pjenušac.

- Iznimno mi je drago da smo imali prilike predstaviti Svečani bal u ovoj vrlo gledanoj i zanimljivoj emisiji, predstavili smo cjelokupni program, promovirali izvođače, a gledatelji su imali prilike čuti ponešto i o našim Husarima. U petak predstavljamo sve ono najbolje što naša Županija ima, a obzirom na veliki broj potvrđenih uzvanika, posebice diplomatskog osoblja možemo reći kako će Svečani bal zaista biti izuzetna promocija naše Županije – rekla je Natalija Martinčević.

U glazbenom dijelu emisije nastupila je mlada i nagrađivana varaždinska pjevačica Irma Dragičević uz klavirsku pratnju Viktora Čižića.

NAJČITANIJE NOVOSTI