Službeni internet portal Varaždinska županija

Diljem Varaždinske županije ove godine postavljene 42 nove nadstrešnice

OBJAVLJENO 17.07.2014.

Varaždinska agencija za marketing i promidžbu i ove je godine nastavila s projektom poboljšanja cestovne infrastrukture i postavljanja nadstrešnica na području Varaždinske županije.

O uspješnosti projekta najviše govori činjenica da su građani zadovoljni. U 2014. Godini tako su postavljene 42 nove nadstrešnice, a čija je ukupna vrijednost 630 tisuća kuna, dok je prošle godine u sklopu projekta postavljeno 50 nadstrešnica u vrijednosti 750 tisuća kuna.

Direktorica Varaždinske agencije za marketing i promidžbu, Štefica Španić uspješno provodi projekt već sedam godina, zajedno s partnerima – Varaždinskom županijom i Županijskom upravom za ceste te je istaknula kako je zadovoljna realizacijom planiranih ciljeva.

Do sada je u svim gradovima i općinama na području Varaždinske županije postavljeno ukupno 231 nadstrešnica, a s obzirom na povećane potrebe korisnika autobusnog prijevoza putnika, ali i nedavno potpisani Sporazum o partnerstvu na „projektu razvoja integriranog prijevoza i intermodelarnog prijevoza tereta na području regije Sjeverne Hrvatske“ između Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije, nužno je i daljnje opremanje autobusnih stajališta potpornom infrastrukturom, kao i povećanje potreba sigurnosti u tom segmentu, istaknula je Štefica Španić.

NAJČITANIJE NOVOSTI