Službeni internet portal Varaždinska županija

Investitor u Varaždinskoj županiji dozvolu dobio za samo jedan dan

OBJAVLJENO 13.08.2014.

Upravni odjel za graditeljstvo i prostorno uređenje Varaždinske županije izdao je građevinsku dozvolu tvrtki PRESS GLASS d.o.o. za samo jedan dan pa se može slobodno istaknuti kako je ovo rekordno izdavanje dozvole rezultat izvrsne suradnje samog Upravnog odjela, investitora, projektanta, ali i svih javnopravnih tijela  koja izdaju posebne uvjete.

Osim spomenutog investitora, zadovoljstvo nije skrivao niti župan Varaždinske županije Predrag Štromar.

- Činjenica je da se kod nas u Županiji dozvole izdaju u vrlo kratkom vremenu te bih ovom prilikom naglasio angažiranost, trud i kvalitetu rada našeg resornog odjela koji zaista na profesionalan način obavlja svoje poslove - rekao je župan te dodao da se djelatnici odjela posebno trude kod izdavanja dozvola investitorima jer svaka investicija jamči otvaranje novih radnih mjesta, a time i pozitivne pomake u cjelokupnom gospodarstvu.

Stoga niti ne čudi činjenica da brzinu ishođenja dozvola u Varaždinskoj županiji  hvale i domaći, ali i strani investitori.

Inače, tvrtka PRESS GLASS d.o.o. bavi se proizvodnjom ravnog stakla te izgradnjom nove tvornice za proizvodnju IZO i kaljenog stakla žele proširiti svoju proizvodno industrijsku djelatnost.

 

NAJČITANIJE NOVOSTI

U Županiji dozvole izdaju u vrlo kratkom vremenu te bih ovom prilikom naglasio angažiranost, trud i kvalitetu rada našeg resornog odjela koji zaista na profesionalan način obavlja svoje poslove.

Predrag Štromar, župan