Službeni internet portal Varaždinska županija

Stabilnom većinom izglasan rebalans županijskog proračuna

OBJAVLJENO 29.09.2014.

Danas je u Županijskoj palači u Varaždinu održana 13. po redu sjednica, sazvana po hitnom postupku.

Sjednici se odazvalo 37 vijećnika, a sve točke dnevnog reda prihvaćene su stabilnom većinom te je na sjednici prihvaćen i Prijedlog I. izmjena i dopuna Proračuna Varaždinske županije za 2014. godinu i projekcije za 2015. i 2016. godinu, popularno nazivan rebalans, pa će se tako u narednom razdoblju  nastaviti započeti projekti. Župan Varaždinske županije Predrag Štromar nije krio zadovoljstvo današnjom sjednicom.

- Izuzetno mi je drago da smo danas održali sjednicu te donijeli određene odluke kojim nastavljamo sa sufinanciranjem određenih projekata. S  velikim zadovoljstvom mogu istaknuti kako će projekt „Pomoć učenicima s teškoćama u razvoju u nastavi“ ići dalje te kako će učenici kojima je pomoć potrebna uskoro dobiti pomagače - rekao je Štromar te naglasio kako ova sjednica dokazuje da aktualna županijska vlast ima stabilnu većinu u Županijskoj skupštini.

NAJČITANIJE NOVOSTI

Izuzetno mi je drago da smo danas održali sjednicu te donijeli određene odluke kojim nastavljamo sa sufinanciranjem određenih projekata.

Predrag Štromar, župan