Službeni internet portal Varaždinska županija

U Splitu predstavljen Trash film festival!!

OBJAVLJENO 04.07.2014.

Na samoj splitskoj rivi, u sklopu Revije urbane kulture „Evo ruke“ predstavljen je 9. Trash Film Festival koji će biti održan u Varaždinu od 10. do 13. rujna.

Brojna okupljena publika uživala je u nastupu festivalskog benda „The Fakin lajsne“ i performansu trash maskote „Disco ninje“, a zahvaljujući spretnim rukama make-up artistkinje Eme Kerekeš mnogi su se transformirali u zombije i ostale najdraže likove iz trash filmova.

Tom prilikom Turistička zajednica Varaždinske županije kao i receptivna agencija Varaždinske županije „Lily tours“  predstavili su turističku ponudu županije, kao i turističke aranžmane izrađene specijalno za vrijeme održavanja Trash Film Festivala. Gosti su također mogli degustirati tradicionalne domaće likere naših proizvođača.

Predstavljanje u Splitu jedno je u nizu predstavljanja Festivala, koja se šire i van granica Hrvatske, te su sljedeća na redu u BiH i Srbiji. Trash Film Festival bit će predstavljen i na trash večerima u Lepoglavi, Ivancu, Novom Marofu, Ludbregu i Varaždinskim Toplicama, a planirana su i predstavljanja i u Zagrebu te još nekim većim hrvatskim gradovima.  Detalje vezane uz 9. Trash Film Festival možete pronaći na službenim stranicama festivala www.trash.hr te na mrežnoj stranici festivala na Facebooku.

 

NAJČITANIJE NOVOSTI