Službeni internet portal Varaždinska županija

Za poplavljena područja otpremljen još jedan kamion sijena

OBJAVLJENO 01.09.2014.

U subotu je u Vinkovce otpremljen još jedan kamion sijena. Tokom ljeta, Varaždinska županija je u više navrata pozivala poljoprivredne proizvođače sa područja županije, da doniraju stočnu hranu za prehranu stoke sa poplavljenih područja.

Tako je ovih dana, u korespondenciji sa koordinatorima sa terena, u Slavoniju upućen kamion sijena (cca. 600 bala). Ovaj put stočnu hranu su donirali poljoprivredni proizvođači iz Jakopovca; OPG Nada Pokos, (Varaždinska 125) i OPG Družinić Slavko (Varaždinska 127), kojima se i ovim putem zahvaljujemo. Tvrtka Čistoća d.o.o. osigurala je kamion, dok je Varaždinska županija podmirila troškove cestarine.

I dalje pozivamo sve poljoprivredne proizvođače, ljude dobre volje, da doniraju stočnu hranu (sijeno, kukuruz, pšenicu, zob, ječam…) u svrhu pomoći poljoprivrednicima proizvođačima sa poplavljenih područja Slavonije. Svi podaci o količinama stočne hrane koja se želi donirati mogu se prijaviti Jasni Vresk iz Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša Varaždinske županije na broj telefona 042/390-580 i Mariji Dvekar Vusilović iz Saveza poljoprivrednih udruga Varaždinske županije na broj telefona 042/493-920.

NAJČITANIJE NOVOSTI

Svi podaci o količinama stočne hrane koja se želi donirati mogu se prijaviti Jasni Vresk iz Upravnog odjela za poljoprivredu i zaštitu okoliša Varaždinske županije na broj telefona 042/390-580 i Mariji Dvekar Vusilović iz Saveza poljoprivrednih udruga Varaždinske županije na broj telefona 042/493-920.