Službeni internet portal Varaždinska županija

Zamjenik župana uručio nagrade za najljepše uređene balkone Doma za starije i nemoćne

OBJAVLJENO 10.07.2014.

Ocjenjivanje najljepšeg balkona u Domu za starije i nemoćne Varaždin, održava se već tradicionalno 35 godina, od osnivanja Doma. Po prvi puta, izboru je nazočio i zamjenik župana Varaždinske župana, Alen Kišić koji je ujedno bio i član stručnog ocjenjivačkog žirija.    

Riječ je o manifestaciji koja motivira korisnike da brižno njeguju cvijeće na svojim balkonima, te da vode brigu o okolišu ustanove u kojoj su smješteni. U sklopu manifestacije održan je prigodni program u izvedbi korisnika Doma, nakon kojeg je uslijedilo proglašenje pobjednika.

– Drago mi je što vidim da ste vrlo vrijedni ljudi i na koji način kratite svoje vrijeme. Bio sam član komisije ali sam se probao izuzeti kad se biralo jer mi je bilo jako teško odlučiti se koji je balkon najljepši, rekao je tom prilikom zamjenik župana Alen Kišić koji je potom uručio nagrade i priznanja korisnicima s najljepšim balkonima. To su ove godine Agata Colnarić, Stjepan Petric, Marko Pavičić, Ljudmila Detić i Đurđica Cerovečki.

Unatrag 15 godina, uvedena je i kategorija koja ocjenjuje uređivanje okoliša, pa je tako i domska Eko grupa nagrađena prigodnim poklonima od strane ravnateljice Doma za starije i nemoćne Varaždin Vesne Vidović Oreški.

Poklone za najljepše balkone su osigurale tvrtke Parkovi d.d., Varaždinske vijesti, Tjednik eVaraždin i  Cvjećarnica Iris.

 

 

 

 

NAJČITANIJE NOVOSTI