Iz perspektive Izraela o kulturi inovacije i poduzetništvu

10.5.2022.
Iz perspektive Izraela o kulturi inovacije i poduzetništvu

U organizaciji Veleposlanstva Države Izrael, a u suradnji sa Savjetom mladih Varaždinske županije u Županijskoj palači u Varaždinu održano je predavanje dr. Nir Tsuka na temu „ Jezik inovacije – Pouke iz Izraela“. Predavač je inače iskusan stručnjak s više od dvadeset i pet  godina iskustva iz područja društvenog kapitala, poduzetništva i inovacija.

Tijekom svog rada, kao profesor na Sveučilištu u Osaki i kao globalni istaknuti znanstvenik NYU-a, dr. Nir je osnovao Institut za utjecaj i intrapreneurship za NYU kroz koji dijeli inovacijsku kulturu s onima kojima je najpotrebnija.

Dr. Nir Tsuk je obranio tezu na Sveučilištu Cambridge iz društvenih i političkih znanosti; napisao je disertaciju o društvenim mrežama, društvenom kapitalu i namjernim zajednicama. Prethodno je vodio inicijative za istraživanje politike u Zakladi za razvoj zajednice u Londonu, kao i Odjelu za socijalna pitanja izraelskog Knesseta u Jeruzalemu.

Ovom vrlo zanimljivom predavanju nazočili su i predsjednik Savjeta mladih Varaždinske županije Josip Cestar te Sandra Malenica, savjetnica za kulturu u Upravnom odjelu za prosvjetu, kulturu i sport Varaždinske županije.

Podkategorije

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće