Županijski dužnosnici posjetili međunarodni cestovni granični prijelaz Dubrava Križovljanska

1.1.2022.
Županijski dužnosnici posjetili međunarodni cestovni granični prijelaz Dubrava Križovljanska

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak, njegova zamjenica Silvija Zagorec, saborske zastupnice Nadica Dreven Budinski i Barbara Antolić Vupora te načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj, kao i županijska vijećnica Sandra Županić obišli su u ponoć međunarodni cestovni granični prijelaz Dubrava Križovljanska gdje ih je dočekao načelnik Postaje granične policije Varaždin Vladimir Friščić koji ih je upoznao s radom granične policije te se pritom zahvalio svima na dolasku i podršci.

Župan Stričak je naglasio kako je ova posjeta simbolička te da osim što se Hrvatska priprema da u skorije vrijeme uđe u Schengenski prostor, ljudima koji čuvaju našu granicu i u Novogodišnjoj noći treba reći veliko hvala.

-Dok velika većina naših sugrađana u slavljeničkom raspoloženju ispraća staru i dočekuje novu godinu, dio naših sugrađana je na radnom mjestu. Radi se o policajcima, vatrogascima, zaposlenicima naših bolnica, Zavoda za hitnu, odnosno svi oni koji brinu o našoj sigurnosti. Stoga smo ove godine željeli  dočekati Novu godinu s djelatnicima granične policije PU varaždinske koji čuvaju ovaj međunarodni granični prijelaz i poželjeti im puno zdravlja i sreće u radu- rekao je župan.

Podkategorije

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće